Στην Peace by Peas δημιουργούμε ποιοτικές τροφές, προτείνοντας μια νέα διατροφική κουλτούρα στους καταναλωτές. Η νέα αυτή κουλτούρα απαιτεί την εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την παραγωγή με όρους αειφορίας, τον σεβασμό στη ζωή όλων των έμβιων όντων του πλανήτη μας. αειφορίαΔεν αγνοούμε τις διατροφικές ανάγκες, ούτε σε θέματα υγείας αλλά ούτε σε θέματα γεύσης και απόλαυσης. Σκοπός μα ς είναι να παράγουμε διατροφικά προϊόντα υψηλής αξίας, με όρους αειφορίας και – φυσικά – σε προσιτές τιμές.vegan friendly

Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για vegan διατροφή αλλά απευθύνονται και σε όλους όσοι θέλουν να εντάξουν στην διατροφή τους πρώτες ύλες με πραγματικά υγιεινά χαρακτηριστικά και με άμεσα οφέλη στην υγεία τους. Απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν την υγιεινή διατροφή χωρίς να θυσιάσουν την απόλαυση του φαγητού και της γεύσης.

τηγάνι
Με άλλα λόγια, απευθύνονται σε εργαζόμενες μητέρες, σε πολυάσχολους μπαμπάδες, σε νέους εργαζόμενους που είναι αφοσιωμένοι στην καριέρα τους, στους φοιτητές που ζουν μόνοι τους και χρειάζονται γρήγορο, εύκολο στην παρασκευή του γεύμα. Απευθύνονται επίσης σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να βάλουν σε τάξη την διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να θυσιάσουν την γευστική μνήμη της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με τα φαγητά κατσαρόλας, φούρνου ή τηγανιού.

καπέλο του chef

Απευθύνονται επίσης στους κατ’ ανάγκη chef, και σε αυτούς που, ακολουθώντας τον σύγχρονο πιεστικό ρυθμό της ζωής, δεν έχουν την πολυτέλεια να θυσιάσουν πολύ χρόνο για την προετοιμασία ενός υγιεινού, γευστικού γεύματος ή δείπνου.

Το τέμπε της Peas by Peas τελικά απευθύνεται σε όλους!

footer with bio marks