ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
peace by peas tempeh logo

Οι αξίες μας συνοψίζονται σε λίγες αλλά ουσιαστικές λέξεις και έννοιες, όπως ποιότητα, υγεία, βιοσιμότητα, ευκολία και γεύση.

αειφορία

Νέα διατροφική κουλτούρα

Στην Peace by Peas δημιουργούμε ποιοτικές τροφές, προτείνοντας μια νέα διατροφική κουλτούρα στους καταναλωτές. Η νέα αυτή κουλτούρα απαιτεί την εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την παραγωγή με όρους αειφορίας, τον σεβασμό στη ζωή όλων των έμβιων όντων του πλανήτη μας.

Διατροφικές ανάγκες

Δεν αγνοούμε τις διατροφικές ανάγκες, ούτε σε θέματα υγείας αλλά ούτε σε θέματα γεύσης και απόλαυσης. Σκοπός μα ς είναι να παράγουμε διατροφικά προϊόντα υψηλής αξίας, με όρους αειφορίας και – φυσικά – σε προσιτές τιμές.

Υγιεινά χαρακτηριστικά

Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για vegan διατροφή αλλά απευθύνονται και σε όλους όσοι θέλουν να εντάξουν στην διατροφή τους πρώτες ύλες με πραγματικά υγιεινά χαρακτηριστικά και με άμεσα οφέλη στην υγεία τους. Απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν την υγιεινή διατροφή χωρίς να θυσιάσουν την απόλαυση του φαγητού και της γεύσης.
τηγάνι

Εύκολο στην παρασκευή

Το τέμπε απευθύνονται σε εργαζόμενες μητέρες, σε πολυάσχολους μπαμπάδες, σε νέους εργαζόμενους που είναι αφοσιωμένοι στην καριέρα τους, στους φοιτητές που ζουν μόνοι τους και χρειάζονται γρήγορο, εύκολο στην παρασκευή του γεύμα. Απευθύνεται επίσης σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να βάλουν σε τάξη την διατροφή τους.

Τέμπε για όλους

Ακόμα και αν είστε κατ’ ανάγκη chef, που ακολουθώντας τον σύγχρονο πιεστικό ρυθμό της ζωής, δεν έχετε την πολυτέλεια να θυσιάσετε πολύ χρόνο για την προετοιμασία ενός υγιεινού, γευστικού γεύματος ή δείπνου αλλά και δεν θέλετε να χάσετε τις γευστικές μνήμες της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. ​