ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
peace by peas tempeh logo

Επαγγελματίες

Στην Peace by Peas είμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργειών και συνεργασιών. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στον καταναλωτή που γνωρίζει τα προιόντα μας και θέλει είτε να τα δοκιμάσει είτε να τα εντάξει στην διατροφή του.
Αν λοιπόν διαθέτετε κατάστημα πώλησης τροφίμων βιολογικών προϊόντων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας επισκεφθούμε στο χώρο σας και να μιλήσουμε για τα προϊόντα μας, ή ακόμα και να οργανώσουμε γευσιγνωσίες για τους πελάτες σας.

Αν έχετε εστιατόριο και επιθυμείτε να προσφέρετε ένα νέο vegan πιάτο στους πελάτες σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το tempeh ή αν έχετε επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα ταίριαζε στο μαγειρικό ύφος του εστιατορίου σας, ζητήστε μας να σας επισκεφθούμε και να σας λύσουμε κάθε απορία για τον τρόπο μαγειρέματος, τους άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, τις οικονομίες κλίμακος που μπορείτε να επιτύχετε από την ευκολία και την ταχύτητα της παρασκευής ενός πιάτου βασισμένου στο τέμπε. Καλέστε μας τώρα ή συμπληρώσετε σε 30¨ την φόρμα επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

τηγάνι